Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Prima reacție a conducerii Ambient după incendiu: Magazinul va redeveni unul de referință pentru comunitatea sibiană

Prima reacție a conducerii Ambient după incendiu: Magazinul va redeveni unul de referință pentru comunitatea sibiană

Conducerea companiei Ambient a transmis luni după-masă prima poziție oficială cu privire la incendiul devastator de sâmbătă noaptea.

”În primul rând trebuie să menționăm că în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, nici în rândul angajaților centrului comercial, nici în rândul celor care au acționat pentru stingerea incendiului”, spune András Lehel, administratorul companiei, într-un comunicat de presă remis luni.

Important de menționat că societatea APC Universal Partener SRL, cu sediul în Odorheiul Secuiesc, operează centrul comercial Ambient din Sibiu încă din august 2017.

”În acest moment se fac demersuri necesare și obligatorii după un asemenea eveniment în relația cu toate instituțiile implicate. În perioada următoare se vor evalua pagubele în baza unor expertize tehnice de specialitate și se va face inventarierea patrimoniului de la punctul de lucru al Societății APC Universal Partener SRL, companie care operează din 9 august 2019 și Centrul Comercial Ambient Sibiu”, mai spune Andras Lehel.
Reprezentanții companiei dau asigurări centrul comercial este deschis parțial, activitatea continuând.
”În ceea ce privește activitatea Centrului Comercial Ambient Sibiu, dorim să comunicăm sibienilor că zona de Structuri-Materiale de construcții-Laminate-Învelitori-Izolante (zona din dreapta Centrului Comercial Ambient Sibiu) este funcțională și asigură continuitatea procesului de vânzare pentru toți clienții Ambient. Programul de lucru este cel obișnuit, adică de luni până vineri orele 08:00 -17:00 și sâmbătă în intervalul orar 08:00 – 14:00”.
De asemenea, conducerea companiei anunță că va demara reconstrucția zonei afectate în cel mai scurt timp.

”Referitor la zona Centrului Comercial Ambient Sibiu afectată de incendiu, vom demara în cel mai scurt timp renovarea și relansarea acestuia, astfel încât să redevină un magazin de referință atât pentru comunitatea sibiană cât și pentru întreaga rețea Ambient. Vom reveni cu informații pe măsură ce lucrările de renovare pot fi demarate”, transmit reprezentanții companiei.

Nu în ultimul rând, reprezentanții Ambient țin să mulțumească public Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și Inspectoratului de Poliție Sibiu pentru intervenția promptă și modul în care au gestionat situația.

ambient incendiu (6)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Incediu cu iz de ISU masonic

Acum 4 ani

O ales bine momentul incendiul asta, nu da de banuit, n-are timp nimeni de certatari, investigatii, rahaturi de felul asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus