Duminică,
23.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Suspiciune de coronavirus la Guvern. Bufetul a fost închis

Suspiciune de coronavirus la Guvern. Bufetul a fost închis

O bucătăreasă de la Palatul Victoria a fost dusă în această dimineață la spital, cu suspiciunea de a fi infectată cu coronavirus. Fiul acesteia a fost în contact indirect, în timpul unei anchete epidemiologice, cu una dintre persoanele infectate din Capitală, anunță Antena3.ro. S-a decis ca activitatea bufetelor din cadrul Guvernului să fie sistată în momentul de față pentru ca bufetele să fie igienizate. "În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus