Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Mircea Crețu este noul prefect de Sibiu

Mircea Crețu este noul prefect de Sibiu

În cadrul ședinței de Guvern de marți a fost adoptată hotărârea privind numirea lui Mircea Dorin Crețu, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, în funcția de prefect de Sibiu.

Postul de prefect al județului Sibiu a rămas liber după ce la sfârșitul anului trecut, Maria Minea a fost schimbată din funcție. Instituția a fost condusă în toată această perioadă de subprefectul Rareș Macrea. ”Cea mai mare provocare în acest început de mandat, pe care nu ne-am fi dorit-o niciunul dintre noi, este coronavirusul, desigur. Din păcate”, a declarat noul prefect, pentru Turnul Sfatului. El consideră că, în ciuda perioadei relativ lungi de timp în care Sibiul nu a avut prefect, instituția care reprezintă Guvernul în teritoriu a fost bine condusă. ”Pe domnul Macrea îl cunosc, este o persoană cu experiență, s-a și descurcat bine”, a adăugat noul prefect.

Mircea Crețu a deținut funcția de subprefect în perioada iunie 2012 - iunie 2014. El a fost viceprimar și primar al orașului Tălmaciu (viceprimar în perioada martie 1992 – iunie 1996 și primar în perioada iulie 1996 – aprilie 2003). În perioada 2005-2009 a fost directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu. În 2010, timp de patru luni a mai ocupat această funcție, iar între 2010 și 2011 a fost angajat la Camera Deputaților. Între 2011 și 2012 a fost din nou director la AJOFM, după care a ocupat funcția de prefect, între 2012 și 2014. Din 2014 ocupă din nou funcția de director al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Vanity it's my favourite sin

Acum 2 ani

Primar în ani 80? Asta nu a fost membru de partid nici comunist
Raspunde

Ironim

Acum 2 ani

Visezi,coane?Unde anii '80?
Raspunde

Gabriel

Acum 2 ani

Succes !!!
Raspunde

filip

Acum 2 ani

Se vede ca e capabil. In perioada in care a fost primar, Talmaciu a inflorit :))
Raspunde

oliver

Acum 2 ani

ce fantoma, e super profi, primar, cu munca, nu ca are, se pricepe la multe, chiar si covid
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus