Sâmbătă,
03.12.2022
Parțial Noros
Acum
0°C

Spectacolul „La fille mal gardée” al Teatrului de Balet Sibiu reprogramat, cu doar o treime din locuri scoase la vânzare

Spectacolul „La fille mal gardée” al Teatrului de Balet Sibiu reprogramat, cu doar o treime din locuri scoase la vânzare

Teatrul de Balet Sibiu anunță reprogramarea spectacolului „La fille mal gardée”, care trebuia să aibă loc inițial pe data de 10 martie, pentru zilele de 22 și 23 martie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”. În vederea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, în fiecare din cele două zile se vor pune în vânzare doar câte 170 de locuri din totalul de 500.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul kompostor.ro, sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu din Parcul Tineretului nr.1, în baza tarifului actual aprobat prin HCL 81/2020 și anume 20 de lei biletul întreg și 10 lei biletul redus.

Precizăm că biletele achiziționate pentru reprezentația din data de 10 martie nu mai sunt valabile, iar banii vor fi restituiți integral. Persoanelor care au achiziționat biletele online li se vor restitui banii în cont în termen de 3-5 zile lucrătoare, iar cei care le-au achiziționat de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu sunt așteptați în Parcul Tineretului nr. 1 începând de azi. Banii vor fi restituiți doar în baza biletului, de luni până joi între orele 9:00-15:00 și vineri între orele 9:00-12:00.

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée” este una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a  poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus