Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Teatrul Gong anulează voluntar o parte din evenimente, până în 17 martie

Teatrul Gong anulează voluntar o parte din evenimente, până în 17 martie

Reprezentanții Teatrului  pentru Copii și Tineret „ Gong” Sibiu au luat decizia de a anula toate evenimentele până pe data de 17 martie, inclusiv, în contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus,

„Toate sălile noastre au o capacitate sub 200 de locuri, iar ca atare nu se impune avizul Direcției de Sănătate Publică pentru desfășurarea evenimentelor la sediul instituției. Cu toate acestea, am luat hotărârea dificilă de a anula evenimentele noastre până pe data de 17 martie, inclusiv. De asemenea, au fost oprite de la vânzare, dar nu anulate, restul evenimentelor programate până la finalul lunii. Analizăm permanent situația și vom reveni cu detalii pe parcurs, dar siguranța spectatorilor noștri, precum și a colaboratorilor teatrului, primează în fața oricăror calcule financiare. În momentul de față avem două spectacole în pregătire, așadar vom repeta și vom lucra în ateliere, fără public,” spune Adrian Tibu, managerul Teatrul pentru Copii și Tineret „ Gong” Sibiu.

Începând de miercuri, 11 martie, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata. Cei care și-au achiziționat biletele de la sediul instituției sunt așteptați de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00, să li se returneze banii.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați pagina de Facebook a Teatrului sau site-ul Teatrului sau să ne contactați pe email la secretariat@teatrulgon.ro ori la telefon 0269 210 906 (tarif normal).

foto Dragos Dumitru

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus