Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Teatrul GONG prelungește data până la care evenimentele sunt anulate

Teatrul GONG prelungește data până la care evenimentele sunt anulate

Ținând cont de contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, conducerea Teatrului GONG Sibiu a luat decizia de a prelungi perioada în care evenimentele teatrului sunt anulate. 

În urma extinderii epidemiei virale cu COVID-19 și a recomandărilor Ministerului Culturii în privința luării de măsuri de prevenție, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu se aliniază teatrelor naționale din țară și anulează toate spectacolele și manifestările publice până în data de 22 martie, inclusiv.

De asemenea, au fost scoase din distribuție toate materialele tipărite pentru promovarea evenimentelor teatrului, astfel încât să fie redus riscul răspândirii virusului. În funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, arată Adrian Tibu, managerul Teatrului GONG.

 

Foto: Dragoș Dumitru

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus