Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Persoană suspectă de infectare cu coronavirus, preluată din Cartierul Arhitecților

Persoană suspectă de infectare cu coronavirus, preluată din Cartierul Arhitecților

O femeie a fost preluată aseară, din Cartierul Arhitecților, fiind transportată cu un echipaj specializat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, la Spitalul Județean Sibiu.

Pacienta a fost transportată la spital aseară, în jurul orei 9. „Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, ISU Sibiu cu un echipaj specializat și autospeciala de transport persoane și victime multiple a efectuat transportul în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean Sibiu – Secția Boli Infecțioase, a unei persoane în vederea monitorizării, efectuării investigațiilor specifice și primirii rezultatelor”, a transmis sublocotenent Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Știrea se actualizează.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus