Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

ACTUALIZARE Coronavirus Sibiu: Cinci adulți și doi copii monitorizați la infecțioase

ACTUALIZARE Coronavirus Sibiu: Cinci adulți și doi copii monitorizați la infecțioase

Actualizare. Doi copii, cu vârstele de aproximativ un an și trei luni, respectiv 3 ani, se află sub monitortizare la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu - Secția Boli Infecțioase, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Cel de-al doilea copil a fost adus de la Brateiu.

22 de persoane se află în carantină iar alte șase sunt monitorizate pe secțiile de infecțioase ale Spitalului Județean și Pediatriei Sibiu.

Cel mai recent raport transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu arată că numărul persoanelor aflate în carantină a ajuns la 22. Totodată, cinci adulți sunt monitorizați pe secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Sibiu, iar un copil în vârstă de un an și trei luni se află internat pe secția de boli infecțioase a Spitalului de Pediatrie Sibiu. Alte 175 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Până în momentul de față, la nivelul județului Sibiu s-au recoltat de 33 de probe și s-au primit 18 rezultate, toate negative.

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a primit cinci apeluri pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anton Ciumatul

Acum 4 ani

Sa ne uitam spre viitorul luminos, cand vom reinstala rugurile in piata mare... si vom scapa unii de altii pe motiv ca am stranutat :) ...ar fi cel mai autentic spectacol medieval.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus