Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Compania Continental donează 20.000 de euro pentru campania “Un spital + O comunitate”

Compania Continental donează 20.000 de euro pentru campania “Un spital + O comunitate”

Compania Continental Sibiu – cel mai mare angajator din oraș, se implică în campania “Un spital + O comunitate” și donează 20.000 de euro care vor fi folosiți pentru achiziționarea a 4 containere de triaj epidemiologic, necesare Spitalului Județean Sibiu în lupta cu COVID-19.

Reprezentanții Continental au declarat pentru Turnul Sfatului că este de datoria companiei, așa cum a făcut-o și în trecut, să se implice atunci când comunitatea sibiană are nevoie.

„Facem parte din această comunitate de peste 15 ani, suntem cel mai mare angajator din Sibiu și este datoria noastră să ne implicăm atunci când comunitatea are nevoie de noi. Suntem un oraș pentru oraș, așadar, am decis să ne alăturam campaniei printr-o donație și să încurajăm angajații să contribuie, în măsura posibilităților. De asemenea, invităm toate celelate companii din regiune, fie parteneri, fie competitiori, să se alăture. Orice ajutor va fi extrem de valoros în perioada care urmează!”, a declarat Oswald Kolb, Director General al Continental Sibiu.
Continental Sibiu a lansat cu această ocazie un apel și către proprii angajați, pentru a se implica în aceasta campanie și invită și alte companii din regiune să contribuie.

Când a lansat campania, Fundația Comunitară și-a propus achiziția a o mie de teste pentru noul tip de coronavirus, iar din banii strânși în primele zile de campanie, acestea se pot deja cumpăra.

Mai sunt de îndeplinit două obiective. E vorba despre echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic: aparat de ventilație mecanică de înaltă performanță, monitor funcții vitale cu modul ATI și pat de terapie intensivă cu saltea antidecubit. De asemenea, se dorește achiziționarea unui aparat de oxigenare extracorporeală pulmonară ECMO. Acesta este un sistem complex ce permite asistarea pulmonară prin oxigenare transmembrană extracorporeală și/sau circulatorie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Praf In Ochi

Acum 2 ani

La cati bani au si la cati bani fac cu angajatii din Sibiu, ar fi putut sa doneze cel putin 200 000 de euro, nu un praf in ochi de 20 000. Banii aia sunt probabil cat salariul vreunui grof incompetent, platit degeaba, dar cu o mutra de om important la fiecare intalnire, unde trimite indirect sclavii la munca... 20 000 e chiar as putea spune, o bataie de joc, in conditiile date.
Raspunde

Iooo

Acum 2 ani

Ce le stii tu pe toate! Tu ai donat?
Raspunde

blabla

Acum 2 ani

"se se dea" ... cu variatia "sa ni se dea" - mentalitate de comunist Nen-to Carabulea, si ceilalti cat au dat? Tu cat ai dat?
Raspunde

ger

Acum 2 ani

mái dragá "Praf In Ochi" pe tine íncá nu te-a dat inteligenta azi dimineatá afar´din casá ! nu stiu de pe ce meleaguri ai apárut, dar dacá nu-ti convine poti sá pleci chiar azi...si scutestene de alte asemenea comentarii
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Numai un idiot poate aştepta ca sistemul de sănătate din România să fie salvat de niște filantropi .Sistemul de sănătate din România este aşa cum vrem noi să fie ,adică o ruină .În România spitalele sunt aglomerate în orce perioadă din an ,asta înseamnă ca o epidemie ca aceasta ne prinde total nepregătiți .În ultimiI ani guvernele care au condus România au ignorat total investițiile şi au risipit banii pe programe populiste .Cu generația asta de politicieni, ipocriți şi iresponsabilI chiar dacă v-om trece cu bine peste această criză (medicală şi financiară ) România nu are niciun viitor .Am mai spus -o şi o repet ,în România dacă nu ieşti bugetar sau pensionar nu are rost să-ți pierzi timpul pe aici .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus