Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

Măsuri preventive luate de Serviciul Public Sala Transilvania în vederea limitării și prevenirii infecțiilor cu COVID-19

Măsuri preventive luate de Serviciul Public Sala Transilvania în vederea limitării și prevenirii infecțiilor cu COVID-19

Ca urmare a situației cauzate de pandemia de COVID-19, Serviciul Public Sala Transilvania a decis să instituie câteva măsuri ce au în vedere prevenirea și limitarea infecțiilor cu coronavirus.

Programul de relații cu publicul se va desfășura doar prin intermediul mail-urilor și la numerele de telefon ale angajaților din cadrul serviciului până la data de 31.03.2020. Datele de contact aferente sunt afișate la avizierul Sălii Transilvania și pe site-ul instituției: www.salatransilvania.ro.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentelor în Sala Transilvania s-a dispus că:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus