Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Măsuri preventive luate de Serviciul Public Sala Transilvania în vederea limitării și prevenirii infecțiilor cu COVID-19

Măsuri preventive luate de Serviciul Public Sala Transilvania în vederea limitării și prevenirii infecțiilor cu COVID-19

Ca urmare a situației cauzate de pandemia de COVID-19, Serviciul Public Sala Transilvania a decis să instituie câteva măsuri ce au în vedere prevenirea și limitarea infecțiilor cu coronavirus.

Programul de relații cu publicul se va desfășura doar prin intermediul mail-urilor și la numerele de telefon ale angajaților din cadrul serviciului până la data de 31.03.2020. Datele de contact aferente sunt afișate la avizierul Sălii Transilvania și pe site-ul instituției: www.salatransilvania.ro.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentelor în Sala Transilvania s-a dispus că:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus