Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit. Numărul total al deceselor a ajuns la 11

Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit. Numărul total al deceselor a ajuns la 11

Au fost înregistrate încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11, anunță Ministerul Sănătății.

Cele trei persoane au murit zilele trecute la Spitalul din Suceava si au fost confirmate ieri cu coronavirus.

"Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet)" anunță Ministerul Sănătății.

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

Unul dintre cazuri, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a murit în 22 martie și a fost pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere, anunță sursa citată.

Al doilea deces anunțat este o femeie, în vârstă de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Aceasta a murit ieri, 23 martie.

Al treilea deces este un bărbat, 71 ani, pacient la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 23 martie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus