Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
1°C

Ce facem în casă și ce urmărim online, în weekend?

Ce facem în casă și ce urmărim online, în weekend?

Pentru că în această perioadă este important și necesar să rămânem în casă, am căutat câteva dintre evenimentele care se petrec online, în următoarele zile. De la spectacole până la sport, am găsit de toate.

Vineri, 27 martie

Teatrul de Balet Sibiu prezintă în această seară, de la ora 18:30, spectacolul „Când întunericul devine lumină”, a doua coregrafie de dans contemporan pe care coregraful Daniel Alexandru Dragomir o realizează pentru TBS. Spectacolul va putea fi urmărit online. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Gala de balet

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu difuzează în premieră absolută online, în această seară, de la ora 19:00, primul spectacol pus în scenă la Sibiu de regizorul Silviu Purcărete: „Pilafuri și parfum de măgar”. Detalii găsiți AICI. Programul transmisiilor online va fi urmat sâmbătă, 28 martie 2020, de un alt spectacol semnat de Silviu Purcărete, „Cumnata lui Pantagruel”, iar duminică, 29 martie 2020, TNRS va difuza unul dintre cele mai noi spectacole din repertoriu, „Femei”, concept spectacol Raluca Iani.

Tot de la ora 19, Filarmonica de Stat din Sibiu transmite online concertul susținut de Tibi Soare și Alexandru Anastasiu. Detalii AICI

90341777_3179947722015300_5641835212863176704_o

Diseară, de la ora 20, veți avea ocazia să urmăriți un Webinar, pe tema „Comunicare & public speaking”. Seminarul online este gratuit. Înscrierile se fac AICI, iar informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului

Sâmbătă, 28 martie

Dacă v-ați săturat de sedentarismul pe care actuala situație l-a adus, inevitabil, în viețile noastre, Sala Transilvania vă oferă ocazia de a schimba acest aspect. Un trainer vă ajută să faceți mișcare acasă. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe grupul de Facebook creat special în acest scop.

De asemenea, clubul sibian Puma a creat un sistem special pentru a continua antrenamentele, online. Aflați mai multe AICI.

puma

Nu uitați de Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video și de vechea, mereu acolo pentru noi, televiziune. Pentru mai multe detalii și link-uri utile, puteți consulta articolul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2020/03/13/ce-facem-in-weekend-acasa-netflix-hbo-go-televizor-si-pizza/

Duminică, 29 martie

Pentru că duminica nu este prea ofertantă în ceea ce privește evenimentele online (puteți consulta rețelele de socializare în următoarea perioadă pentru a vedea dacă apare ceva), ați putea să profitați de timpul liber și să învățați sau să vă perfecționați gătitul. Aveți AICI și câteva rețete, numai bune pentru perioada de izolare.

reteta muzeul astra gulyas2 reteta paine 5 tartă4

De asemenea, nu uitați de numeroasele activități pe care le puteți face, singuri sau alături de cei dragi, în casă, în această perioadă. Aveți AICI un articol care s-ar putea să vă ajute.

mind spot (5)

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 1 an

„Pilafuri și parfum de măgar” suna foarte interesant .. un subiect foarte bun de urmarit in weekend . Ma lasi ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus