Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Crucea Roșie Sibiu a donat alimente persoanelor vulnerabile și Spitalului Județean

Crucea Roșie Sibiu a donat alimente persoanelor vulnerabile și Spitalului Județean

Ajutoarele Crucii Roșii filiala Sibiu au distribuit din nou alimente perisabile persoanelor vulnerabile din județul nostru. Totodată, au dus o parte din alimente la Spitalul Județean Sibiu.

Crucea Roșie Sibiu, cu ajutorul voluntarilor din cadrul platformei „Vă ajutăm din Sibiu” și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, a realizat o nouă distribuție de alimente perisabile de la depozitul din cadrul Sălii Transilvania.

Au distribuit 5.700 de ouă, 3.000 de conserve, aproape 300 de kg de carne (produse afumate, semiafumate și mezeluri) și 80 de kg de sana, către câteva sute de peroane vulnerabile din județul Sibiu, prin intermediul programelor sociale derulate de Primăria Municipiului Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă, Asociația Filantropia ”Sf. Nicolae ”, Asociația Acord, Primăria Comunei Turnu Roșu, Căminul de Vârstnici din Marpod și Căminul de Vârstnici din Ighiș.

O parte dintre alimentele perisabile au fost donate și Spitalului Clinic Județean.

Pentru a susține proiectele umanitare ale Crucii Roșii Sibiu din perioada aceasta, puteți ajuta cu donați în contul RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

crucea rosie donatie5 crucea rosie donatie4 crucea rosie donatie3 crucea rosie donatie2

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus