Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Atenție, circulă informații false despre modificarea structurii anului școlar 2019 - 2020!

Atenție, circulă informații false despre modificarea structurii anului școlar 2019 - 2020!

Astăzi, 1 aprilie, în spațiul public au apărut o serie de documente potrivit cărora structura anului școlar 2019 - 2020 a fost modificată. Ministerul Educației reacționează și transmit că aceste informații sunt false, subliniind că documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației!

Reprezentanții Ministerului Educației transmit populației că documente potrivit cărora structura anului școlar 2019 - 2020 a fost modificată nu sunte reale. „Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19. Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii. Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării”, spune reprezentanții MEN prin intermediul unui comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus