Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Dezinfecția scărilor de bloc continuă cu cartierele Țiglari și Terezian. Continuăm cu igienizarea spațiilor publice

Dezinfecția scărilor de bloc continuă cu cartierele Țiglari și Terezian. Continuăm cu igienizarea spațiilor publice

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.
Menționăm că această acțiune se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului.

 Continuăm în paralel și următoarele acțiuni:

  • Spălarea carosabilului cu detergent s-a reluat de miercuri, 1 aprilie când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a temperaturilor sub pragul de îngheț. Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit în zona centrală, precum și în cartierele Gușterița , Lupeni și Reșița.
Joi, 2 aprilie se va interveni în cartierele Terezian, Turnișor, în zona centrală și în zona industrială vest.
  • Igienizarea cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate (trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz). Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit cu prioritate pe trotuarele din zona străzilor Grâului, Orzului și Trifoiului și se continuă acțiunea și în alte zone ale orașului.
Joi, 2 aprilie sunt programate cartierele Gușterița și Lupeni și zona centrală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Ancar

Acum 2 ani

Pe strada orzului nu a fost nicio dezinfectie ...insa persoane din comunitatea roma se plimba nestingherite.
Raspunde

Io

Acum 2 ani

Nu uitați, 1 aprilie este ziua păcălelilor.
Raspunde

///

Acum 2 ani

Tot raul spre bine, daca mi-este permis sa spun asa... In sfarsit se spala si la noi strazile cu detergent, lucru care in Occident se face de acum 40 de ani... Cu toate acestea virusul nu i-a ocolit nici pe ei... E buna curatenia, dar oare ajuta numai asta?
Raspunde

Marcu

Acum 2 ani

Nu se spala cu nimic. De dimineata, azi, a fost masina pe strada mea. Au inceput din nou, de la mijlocul strazii, s-au prit dupa 10-15m, au facut o balta, au ocolit 2 taxiuri si gata. Din 120 m cat are strada au stropit cca. 30 m, au facut balta de 5 m si poate ca au mai stropit inca 10 m in capatul strazii. La fel au facut acum 2 zile aia cu clorul. S-au facut ca fac. CA DE OBICEI, romanul mimeaza munca!
Raspunde

adrianvecerdea2@gmail.com

Acum 2 ani

cei de la case platesc bani mai putini decat cei de bloc. de ca esta dicriminare fata de acelasi tip de contrabiabil?Daca eu i-mi iaum masuri de siguranta,.cei de la bloc asteapta pe cineva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus