Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

TSTV, Smaranda Bălan. ”Vă ajutăm din Sibiu” se va transforma într-un ONG

TSTV, Smaranda Bălan. ”Vă ajutăm din Sibiu” se va transforma într-un ONG

Inițiatoarea programului de voluntariat ”Vă ajutăm din Sibiu”, Smaranda Bălan, spune că inițiativa va fi transformată cel mai probabil într-un ONG, la finalul crizei provocate de noul coronavirus. ”Mă gândesc foarte serios să transformăm acest grup într-un ONG la finalul crizei, când se va termina cu toate acestea”, a anunțat Smaranda Bălan în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

Timpul sibiencei este ocupat acum aproape în întregime de acțiunile ”Vă ajutăm din Sibiu”. Ea spune că sibienii sunt foarte disciplinați, cel puțin cei din jurul domiciliului în care locuiește. ”Am observat, cel puțin în proximitatea mea, că oamenii stau în casă. Lângă casa mea, la magazinul de unde mă aprovizionez, intră o singură persoană. Nu am văzut oameni adunați în cartierul în care locuiesc, nu am mai văzut oameni pe stradă, nu am mai văzut oameni fără măști și mănuși. Dacă <damage-control-ul> din Sibiu va fi mai mic, se va datora disciplinei oamenilor”, a mai spus Smaranda Bălan.

https://youtu.be/mSfil368PFQ

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

@@@

Acum 2 ani

Asa da! Va ajutam din Sibiu, ca de vazut au tot vazut!
Raspunde

Isidor

Acum 2 ani

Fireste ca se va transforma in ONG:)) Unii ajuta, altii capitalizeaza
Raspunde

Soimarul

Acum 2 ani

Pai nu strica niste bani de la buget!!!
Raspunde

Cetățean

Acum 2 ani

Normal, ca doar avem deja pârtia gata. Sibiul e mic și se cunosc legăturile de afaceri. Steaguri, fanioane, măști, Marsa, etc și acum...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus