Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Bărbat din Turnu Roșu împușcat în picior de polițiștii pe care i-a atacat cu drujba

Bărbat din Turnu Roșu împușcat în picior de polițiștii pe care i-a atacat cu drujba

Un bărbat agresiv din Turnu Roșu a fost împușcat în picior de un polițist, după ce i-ar fi amenințat pe oamenii legii cu o drujbă. Totul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16.00.

Astăzi, 5 aprilie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie. „La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită și-a agresat soția și a scos-o din locuință. La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat”, transmit polițiștii. În momentul în care polițiștii au realizat că bărbatul nu se calmează, unul dintre ei a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Pentru că nici de această dată bărbatul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra acestuia, rănindu-l în picior.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

PV

Acum 1 an

Dacă altfel nu se poate...
Raspunde

in sfarsit

Acum 1 an

un politist care stie si nu se teme sa-si foloseasca arma. sper ca l-au invatat minte pe agresorul 2 neuroni
Raspunde

Ioo

Acum 1 an

Bravo politia!
Raspunde

Dracu

Acum 1 an

Felicitari dlui Politist. Bravo. In cap era mai bine dar....poate data viitoare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus