Joi,
20.01.2022
Cer Senin
Acum
-9°C

Încă un sibian a decedat în urma infectării cu COVID-19. Bărbat de 81 de ani

Încă un sibian a decedat în urma infectării cu COVID-19. Bărbat de 81 de ani

Decesul 193, la nivel național, este un sibian în vârstă de 81 de ani. A fost internat în 25 martie, Spitalul Clinic Județean, secția medicală, transferat în ATI, în 31 martie. Conform datelor prezentate de autorități, și soția sa a fost depistată pozitiv în urma testelor. Bărbatului i s-au recoltat probe pentru COVID-19 pe data de 28 martie și a fost confirmat în 31 martie. A decedat în 4 aprilie, iar din datele oferite de doctori, acesta prezenta neoplasm de prostată, hipertensiune arterială și avea și o boală cronică neurologică.

La nivel național, numărul deceselor înregistrate din cauza infectării cu COVID-19 a ajuns la 197.

Acesta este al cincilea caz de persoană din județ decedată în urma infecției de COVID-19.

Precedentele cazuri au fost:

Deces 125: Bărbat, 27 ani, din județul Sibiu. Găsit mort în casă, decedat pe 31 martie. S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv pe 2 aprilie 2020.

Decesul 111:  Femeie, 77 de ani din județul Sibiu. A fost internată  la spitalul din Sibiu, în secția de ATI în 26 martie. A murit două zile mai târziu, în 28 martie. S-au recoltat probe necroptice în aceeași zi, în 28 martie. Rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit în data de 1 aprilie. Femeia suferea și de boli cronice: HTA, CIC, boală Renală Cronică.

Deces 81: Bărbat, 70 ani, jud Sibiu. Internat în 26.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu. Decedat în 30.03.2020. Confirmat în data de 31.03.2020 . Comorbidități: Insuficiență renală cronică cu dializa boală cardiovasculara. Contact cu soția, deces COVID numărul 51. Împreună au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Deces 51: Femeie, 65 de ani, județul Sibiu. Internată pe 27 martie la spitalul județean de urgență din Sibiu la Terapie Intensivă, i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 în aceeași zi, testate la Spitalul Regina Maria București și confirmate pe 28 martie. A murit luni, pe 30 martie.

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sibian SB

Acum 1 an

Acum cateva minute :"13 noi decese, din care 8 pacienti erau interanti la Arad iar decesele au fost raportare dupa cateva zile". Asadar despre ce vorbim (Erlkonig si alti bugetari aparatori ai consiliului si dsp-ului), situația in toata Romania e praf, din păcate vor urma zile/săptămâni tragice... Stați in casa cat de mult puteți si nu va bazati pe nicio autoritate/spital din România, mai avem ff mulți ani pana când ele vor fi conduse de profesioniști si in baza unor proceduri adevărate.
Raspunde

Erlkonig

Acum 1 an

mos securistu, n-am treaba cu nici o institutie bugetara, nici macar cu vreun angajator roman. Lasa fake news, ai vazut ca aia cu sutele de infectati din Sibiu n-a tinut. Daca tot vrei sa te uiti la niste date care sa spuna ceva, uita-te la rata de dublare a infectarilor. Peste tot in Europa a crescut de la 6-7 zile la peste 11,
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Nu mai difuzați opinii fanteziste ; TOTULse contabilizeaza corect ; disparitățile rezulta din rezultatul tardiv al RT - pcr
Raspunde

Altu'

Acum 1 an

Nu că aș apară pe cineva, dar uita-te la raportările din Franța, Spania, SUA și o să vezi că au fost aceleași probleme. E clar că cel mai bine e sa prevenim și să stăm cat putem in casă, dar din ce vad eu mulți nu înțeleg ieri era plin de oameni la plimbare.
Raspunde

lili

Acum 1 an

a decedat in data de 4 .04.2020 si voi scrieti stirea in data de 7.04.2020. mai nou in Ro toti care mor( din diferite cauze) sunt trecuti cu Pozitiv Covid 19 la cateva zile dupa ce au decedat. Daca nu ar mai fi presa asa cum este acum , nu s-ar mai crea atata panica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus