Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

14 cadre medicale confirmate cu COVID-19 la Sibiu, majoritatea în cadrul Secției de Gastroenterologie

14 cadre medicale confirmate cu COVID-19 la Sibiu, majoritatea în cadrul Secției de Gastroenterologie

Mai multe cadre medicale din Sibiu au fost infectate cu noul coronavirus, a transmis astăzi prefectul Mircea Crețu, citat de Agerpres.

Este vorba despre 14 cadre medicale, majoritatea activând în cadrul secției de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. „Până în prezent un număr de 14 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 9 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID-19. Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR", a declarat Mircea Creţu.

De asemenea, confirmați cu infecție cu coronavirus în sistemul medical sibian au mai fost un asistent medical din cadrul secției Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean, un medic de la Ambulanța Sibiu și o asistentă medicală din cadrul secției de Ginecologie.

Sursa: agerpres.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus