Miercuri,
19.01.2022
Parțial Noros
Acum
-4°C

Dezinfecția tuturor scărilor de bloc s-a încheiat. Începem montarea de dispozitive cu gel dezinfectant

Dezinfecția tuturor scărilor de bloc s-a încheiat. Începem montarea de dispozitive cu gel dezinfectant

Marți, 7 aprilie, operatorul contractat de Primăria Sibiu pentru dezinfecția scărilor de bloc a încheiat această operațiune, acoperind peste 2600 de scări din cartiere. O a doua acțiune în acest sens este programată să înceapă după Paști, din data de 22 aprilie.

Precizăm că dezinfecția zonelor publice din preajma blocurilor, precum și spălarea străzilor continuă.

Primăria Sibiu începe montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant la scările de bloc. De luni, 13 aprilie până în 27 aprilie, cu întrerupere în perioada sărbătorilor pascale, Primăria Sibiu va instala aceste aparate cu capacitate de 600 de ml și le va umple cu gel dezinfectant. Operatorul contractat va preda președinților de asociații, administratorilor de bloc sau unui reprezentant al scării cantități pentru încă două umpleri, sub semnătură, sub supravegherea inspectorilor Primăriei.

Dispozitivele vor fi montate la intrarea în scară, pe interior, pentru ca doar locatarii să aibă acces la acestea.

Acțiunea va începe mai întâi la blocurile din Dioda și Turnișor, apoi în Vasile Aaron și Broscărie, cartiere cu un număr foarte mare de locatari la bloc, și se va continua la toate scările de bloc din oraș.

Comentarii

3 comentarii

mihai

Acum 1 an

In ograda altora, nici n-a inceput dezinfectia :). Oare ce parere are "primarul care face" aka huja?
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Suntem in Romania, asa ca ar trebui 2 masuri. Prima, aparatul sa aiba deasupra si o camera de supraveghere. Si a doua, un decret special, cine e prins ca le deteriorează sau fura din ele, amenda 20.000 ron si dosar penal.
Raspunde

Iooo

Acum 1 an

Inca doua saptamani pana se monteaza si astea si a trecut coronavirusul :) Si eu sunt curios cat timp o sa reziste gelul dupa o umplere!? Pe langa dozatoare trebuie afisate informatii despre cum se utilizeaza (sa fii curat pe maine, sa nu te dai din ora in ora......) ca sa nu ne miram apoi ca nu a avut efect sau ramanem fara piele pe maini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus