Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

22 de cadre medicale de la Spitalul Județean, infectate cu noul coronavirus

22 de cadre medicale de la Spitalul Județean, infectate cu noul coronavirus

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu, majoritatea fiind de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean, a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

"În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID. Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR. Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie", a explicat Andreea Ştefan.

Până în prezent au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 90 de persoane în judeţul Sibiu, fiind înregistrate opt decese.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Mister

Acum 3 ani

Ieri erau 14, AZI AVEM INCA 22?? Parca totul era Lapte si miere la SIBIU. cand am avut vizita de la minister. Parca retraiesc vremea lui Ceasca. Ce natie, sa ne mintim si sa ascundem totul sub pres, sa nu vada sefi sa nu ne facem de rusine. APROPO AVEM IMPRESIA CA PRESA E LIBERA....E VAI MAMA EI MAI ALES ASTA DIN SIBIU....
Raspunde

Muc the little, reloaded

Acum 3 ani

Presa nu a fost si nu va fi niciodata libera! E doar un instrument ( eficient,) de manipulare si indoctrinare in masā. Arma de foc incarcata in mâna ta dreapta este singura forma prin care poti demu la o oarecare si limitata libertate...sau cel putin o confortabila independenta EU nu mai cred demult in ce citesc, aud sau vad, cred ca sunt 2o de ani de-atunci.. Adorm cu mâna pe metalul rece si greu al pistolului meu incarcat. ( Am permis, sunt legal si responsabil ) e unicul sentiment care ma mai linisteste cât de cât in lumea asta dementa din jur.... Nu am familie, prieteni, rate la banca, nu cred in divinitate, nu am apartenenta politica, nu merg la vot, nu cred, nu sper...stiu ca libertatea e o iluzie..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus