Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

AFC Hermannstadt se bate la titlu. În on-line

AFC Hermannstadt se bate la titlu. În on-line

Sibienii au anunțat că anul acesta se vor bate pentru câștigarea campionatului. E vorba de un campionat organizat de Liga Profesionistă de Fotbal, însă în on-line la jocul FIFA20, realizat de EA Sports. ”A.F.C Hermannstadt & NextPlease! Gaming anunță participarea, prin intermediul lui Alexandru “Andu” Rădulescu în competitia de FIFA 20 organizata de Liga Profesionista de Fotbal (LPF)”, anunță clubul sibian.

Jucătorul NextPlease! Gaming va reprezenta AFC Hermannstadt în competiția de fotbal virtual care se va disputa in perioada 16 aprilie – 6 mai. Întrecerea va reuni 14 reprezentanți ai cluburilor din Liga 1. ,,Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt”, a transmis Alexandru Rădulescu. ”Andu este un jucător de top pe PlayStation și avem încredere că va dovedi asta și la acest turneu”, a întors complimentul oficialii sibieni.

Prezenți și în Cupa României

În lipsa unor jocuri pe iarbă, AFC Hermannstadt a anunțat că s-a înscris în mai mute competiții de FIFA 20 online, pe Playstation. „Prima programată în calendar (14 aprilie 2020) este SuperCupa #jucămdeacasă, 11 vs 11, organizată de frfv.ro. Reprezentantul nostru (jucător/,,selecționer”) va fi mijlocașul lateral Andrei Cordea”, a anunțat clubul sibian.

În această competiție, jucătorul îi va putea întâlni pe Alibec de la Astra, Mihăilă de la Universitatea Craiova sau pe Filip de la Dinamo. „Fotbalul traversează o perioadă dificilă, competițiile de pe teren sunt oprite, iar această criză are un impact asupra tuturor. Dar suporterii rămân totdeauna pe primul loc! Astfel că Federația Română de Fotbal împreună cu toate cele 14 cluburi din Liga 1 oferă un show inedit pentru fani”, susțin reprezentanții Federației de Fotbal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus