Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Cum reușim să trecem peste izolare? Facultatea de Teologie invită sibienii să participe la un studiu sociologic

Cum reușim să trecem peste izolare? Facultatea de Teologie invită sibienii să participe la un studiu sociologic

Universitatea Babeș Bolyai din Cluj și Universitatea Lucian Blaga desfășoară în aceste zile un studiu sociologic în urma căruia se dorește să se afle care sunt valorile de responsabilitate socială și de credință care îi ajută pe oameni să treacă de izolare în aceste zile, în plină pandemie.

Cercetători de la Facultatea de Psihologie  și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și cei de la Facultatea de Teologie „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu colaborează în desfășurarea acestui proiect. ”În perioada pandemiei și în contextul măsurilor de izolare socială, relația cu noi înșine, cu ceilalți și cu Dumnezeu spun multe lucruri despre felul în care facem față situației. Acest studiu își propune să identifice care sunt acei factori psihologici și spirituali care ne ajută să depăsim cu bine perioada aceasta.  Participarea la studiu este voluntară și nu există răspunsuri corecte sau greșite la întrebările adresate. După acordarea consimțământului, veți completa o serie de întrebări, a căror durată este de aproximativ 15 minute”, anunță organizatorii studiului.

Datele studiului sunt confidențiale, anonime și nu vor fi asociate niciodată cu identitatea celor care vor completa chestionarul.

Participarea la studiu se poate face aici

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus