Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Patru persoane se află internate, în stare gravă, la secția ATI a spitalului din Sibiu

Patru persoane se află internate, în stare gravă, la secția ATI a spitalului din Sibiu

Patru persoane sunt internate, la început de săptămână, în secția ATI a spitalului Clinic Județean Sibiu, fiind testate pozitiv pentru COVID-19, potrivit datelor oferite de reprezentanții Prefecturii Sibiu. Numărul a crescut cu o persoană față de săptămâna trecută. Totodată, ultimul raport arată că, în județul Sibiu, până la această oră, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a crescut la 111.

Ultimele date oferite de reprezentanții Prefecturii Sibiu arată că, în acest moment, patru persoane se află internate la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Sibiu. „Conform informațiilor oferite de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, la această oră sunt internați pe secția ATI un număr de patru pacienți confirmați pozitiv în urma testării COVID-19”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

În județul Sibiu sunt 111 persoane testate pozitiv pentru COVID-19 și au fost înregistrate nouă decese. De asemenea, 529 persoane sunt în izolare și un număr de 451 persoane se află în carantină. La nivel național, numărul celor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 6.633.

Sursa Foto: Arhivă

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus