Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Soma anunță programul de colectare în perioada Sărbătorilor Pascale

Soma anunță programul de colectare în perioada Sărbătorilor Pascale

Compania de salubrizare Soma informează cetățenii Sibiului cum va decurge colectarea pubelelor de Paști.

Astfel, deșeurile reziduale sau pubela neagră – cum mai sunt ele cunoscute, ce ar fi trebuit colectate în ziua de luni, 20 aprilie, se vor colecta sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 07:00.

De asemenea, deșeurile reziduale (pubela neagră), deșeurile din plastic și metal (pubela galbenă) și deșeurile biodegradabile (pubela maro) ce ar fi trebuit colectate din poartă în poartă în ziua de luni, 20 aprilie, se vor colecta sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 07:00.

”De Sfintele Sărbători Pascale vă transmitem cele mai alese gânduri de sănătate, liniște sufletească și împliniri”, anunță conducerea companiei.
Cine este interesat să afle mai multe detalii de graficul de colectare sau modificările survenite poate suna la dispecerat, telefon: 0269 988, sau poate utiliza site-ul de internet www.somasibiu.ro ori pagina de facebook: /somasibiu.

A6-wide

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Corneliu Mocanu

Acum 3 ani

va rog sa-mi trimiteti calendarul de colectare a deseurilor reciclabile in zona caselor de pe str. Rusciorului din localitatea Sibiu , in perioada iulie - decembrie 2020 , respectiv a pubelelor galbene si albastre din ziua de miercuri a saptamanii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus