Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Spitalul Județean Sibiu a cumpărat cinci cabine de dezinfecție, cu banii dintr-o donație

Spitalul Județean Sibiu a cumpărat cinci cabine de dezinfecție, cu banii dintr-o donație

Spitalul Județean Sibiu a achiziționat încă cinci cabine de dezinfecție, în valoare totală de 150.000 de lei. Banii cu care a fost posibilă noua achiziție au venit dintr-o donație.

Cabinele de dezinfecție au fost amplasate la secțiile: Medicală I și II, Chirurgie, Oftalmologie și Maternitate. Suma primită de spital este de 312.000 lei, dintre care 150.000 au fost utilizați pentru cabinele menționate, urmând ca restul sumei să fie alocată fie pentru alte cabine de dezinfecție în funcție de necesități, fie pentru alte materiale sau echipamente, transmit reprezentanții spitalului. Donația a fost făcută de C&A România.

„Mulțumim C&A România și dlui Cătălin Roșca pentru sprijinul acordat spitalului, realizarea dezinfecției fiind una dintre cele mai importante măsuri de prevenție în situația de față, când toate eforturile noastre sunt direcționate către lupta împotriva COVID-19. Ne bucurăm că avem un excelent parteneriat cu mediul privat, cu autoritățile și cu societatea civilă, acest lucru fiind esențial în activitatea noastră”, a declarat Cornel Benchea, managerul Spitalului Județean Sibiu.

Pe lângă cele cinci cabine, în cadrul spitalului funcționează încă două astfel de dispozitive: o cabină de dezinfecție automată donată de compania LANCO și amplasată la secția Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului și o stație manuală pentru decontaminare donată de Facultatea de Inginerie a ULB Sibiu și amplasată la Secția de Boli Infecțioase.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

vind foi de 5 cu 100

Acum 3 ani

30.000 de lei pe o cabina?! Sunt zero-uri in plus sau cum s-a ajuns la aceasta suma astronomica ?!
Raspunde

MB

Acum 3 ani

C & A Romania, multumim pentru generozitate, filantropie!
Raspunde

doi

Acum 3 ani

Ei cu salarii de lux, peste 4000 de euro net per luna, asteapta donatiile din mediul privat, unde se munceste cu adevarat si se castiga mult mai putin! Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste nimic! Aia sunt doctorii din Sibiu, milogii Transilvaniei! Sudisti parveniti in Ardeal! Ce asteptari sa avem!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus