Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Coronavirus Sibiu: Peste 30 de teste în 24 de ore. 13 cazuri noi confirmate

Coronavirus Sibiu: Peste 30 de teste în 24 de ore. 13 cazuri noi confirmate

Numărul persoanelor confirmate pozitiv în urma testării pentru infecția cu COVID-19 a ajuns astăzi la 139 de cazuri, în județul Sibiu.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 32 de teste, dintre care 19 au fost cu rezultat negativ și restul de 13 au fost pozitive pentru infecția cu noul coronavirus. În total au fost efectuate 729 teste. De asemenea, până în prezent au fost declarate vindecate și externate 30 de persoane și au fost înregistrate 11 persoane decedate, confirmate pozitiv în urma testării COVID-19.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 604 persoane izolate și 362 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail [email protected]), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 165 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 24 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 131 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Zebra

Acum 3 ani

Alte state din vest, testeaza cu miile in land-uri / regiunile lor pe zi ... noi care ne laudam ca fiind mari europeni si alte bla bla-uri d-astea plicticoase, testam si noi, 30... din care aproape jumatate sunt pozitive. Apai no... sa iasa statistica bine ca avem cazuri putine confirmate... ca altceva, pnm.
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Aloo , prefectura , dsp-ul , spitalul , asteptam niste explicatii.De ce se fac doar 20-30 de teste pe zi in conditiile in care capacitatea aparatului de la judetean este de 130 teste iar a celui de la pediatrie de 40 teste? DE CE? DE CE ? DE CE?
Raspunde

Claradi

Acum 3 ani

Doamne fereste, avem ,,renumitul,, aparat de testat si facem 30 de teste pe zi. Erau mai multe testari/zi cand se faceau la Cluj. In ritmul asta cred ca ,,pozitivii,,se plimba si impart virus la greu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus