Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Mesajul de Paști al primăriei Arpașu de Jos

Mesajul de Paști al primăriei Arpașu de Jos

Dragi cetățeni,

Sărbătoarea Sfintelor Paști este momentul potrivit pentru a fii alături prin gânduri bune de cei dragi, este momentul să ne îndreptăm spre credință, să încercăm să fim mai buni și mai  omenoși.

În ultimele săptămâni, comunitatea noastră a trăit neliniști, cu toții ne-am temut pentru sănătatea noastră. Aceste vremuri dificile le vom trece doar împreună, respectând prevederile ordonanțelor de la nivel național. Doresc să vă asigur de tot sprijinul și ajutorul meu și al colegilor din administrația publică locală. Vom fi alături de toți cei vulnerabili pe tot parcursul acestei perioade.

Dragi cetățeni, vă transmit cele mai frumoase gânduri, iar Sărbătoarea Învierii Domnului să fie un moment de bucurie în cadrul familiei, să fie un izvor de putere în nădejdea de împlinire a năzuinței de unitate.

Fie ca Sărbătorile Pascale să vă aducă lumină și liniște sufletească, să vă bucurați în armonie de minunea Învierii Domnului Iisus Hristos!

Paște Fericit!

Vă urează conducerea primăriei Arpașu de Jos!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus