Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Președinte Iohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Președinte Iohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Paşte, în care spune  că sărbătorile pascale de anul acesta "ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii".

"În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi (...) Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie", spune Iohannis.

"Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând", afirmă Iohannis, în mesajul său.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Letanico

Acum 3 ani

IUBIRE saseasca ??
Raspunde

Cristian

Acum 3 ani

Asa cum exista unii romani cu nostalgia lui nicu si nicusor ceashca care au trait mizeria aia de vreme sunt si unii romani care desi nu au trait alta mizerie dedicata noua au nostalgia robiei imperiului. Cred ca e un caz de studiat aprofundat faptul ca iti e dor de bata,de oase rupte cu roata sau de puscarie comunista la canal sau Aiud. Sau de faptul ca mai trecea un criminal de razboi bukow si iti ardea biserica de lemn cu tot cu calugari si preotii ortodoxi.. iar prima mitropolie,cea de zid era aprobata de sashi pt.edificare in Sibiu in anul 1857 si inceputa la constructie in 1902. Era ordine...da,pt ca erau imediat eliminati romanii iobagi care se razvrateau.... Se traia bine...da,daca bucata de paine ramasa dupa dijma mai e gustoasa.. Ne dadea gratis ceashca apartamente,vacante si aprobari tv...he,he...daca aveam si programe la tv si acum ii cantam ode nepotilor lor... Hai sa ne uitam un pic la sirbi si croati,la ce spun si ei calariti fiind si de imperiu si de comunisti...
Raspunde

Gruia

Acum 3 ani

Exact, cati cunosc cine era guvernatorul Transilvaniei in vremea sfarsitului lui Horia, Closca si Crisan? Azi numele lui e sinonim cu elita. brrr
Raspunde

Cristian

Acum 3 ani

@Letanico-In concluzie putina IUBIRE s-a manifestat prin zona noastra..Ca sa nu mai amintesc de preotul sas din Cristian care incita la violenta impotriva ostirii lui Mihai Viteazu incartiruita dupa izbanda de la Selimbar si intrarea fara asediu in cetatea Sibiului. Din pacate preotul si-a ales un moment nefericit si pt el in final... Sau de Unio Trium Nationum......
Raspunde

slova veche

Acum 3 ani

Nu putem renunta si la dumneavoastra ? Ne-ar fii mult mai bine fara.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

cei ce il iubesc au votat sasu
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@dancp2

Acum 3 ani

Atat ai inteles!Nici nu ma asteptam altfel...Inteligenta nu-i punctul tau tare!Oricum pentru statornicia si perseverenta ta,iti doresc sa fii pupat pe gura de idolii tau rosii Iliescu,Ponta,Ciolacu sau chiar de Vanghelie!
Raspunde

Rammstein

Acum 3 ani

Uite unde a dus iubirea de noi,...un român amendat de grupul infracțional Vela s-a spânzurat !!!.. pentru că a primit o amenda de 2000 de lei că a ieșit să-și ia mâncare și n-avea declarația morții ,,. . morții mamii voastre de asasini!!!...da dragi sibieni ,un român să spânzurat !!!.... asta-i Romania normală.,...
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

Domnule presedinte, va iubim mult! Foarte, foarte, foarte, foarte mult!! Mult, mult, mult de tot!!! Cam pana in Noua Zeelanda sau Japonia!
Raspunde

Chibrit

Acum 3 ani

Bah Oltene "Domnule presedinte, va iubim" care mama voastra sunteti "voi" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus