Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-0°C

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus la fabrica din Cisnădie. În total sunt 22

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus la fabrica din Cisnădie. În total sunt 22

O persoană decedată și alte 17 infectate era bilanțul de ieri de la fabrica Raguse Medizinische Produkte România din Cisnădie. Astăzi, în urma raportărilor Direcției de Sănătate Publică, numărul persoanelor infectate a ajuns la 22. „Până în prezent au fost testate 39 de persoane, dintre care 22 sunt pozitive, 11 negative iar restul de 6 probe sunt în lucru.  Toate persoanele confirmate sunt internate la SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific.  De asemenea ancheta epidemiologică este încă în desfășurare. De îndată ce vom avea informații noi, acestea se vor comunica în cel mai scurt timp”, a anunțat Prefectura Sibiu.

Ancheta a demarat după ce o femeie de 50 de ani care lucra la fabrica de produse medicale din Cisnădie a decedat în urma contactării virusului.

Activitatea fabricii Raguse Medizinische Produkte România din Cisnădie a fost suspendată de joia trecută, când întreaga fabrică a fost supusă unui amplu proces de igienizare și dezinfecție.

Această măsură a fost luată ca urmare a decesului unei angajate, în cursul zilei de marți. Este vorba de o femeie de 50 de ani, din Cisnădie, care a fost internată la secția ATI în aceeași zi, și care nu era cunoscută ca având alte afecțiuni. Femeia era de aproape două săptămâni în concediu medical. Ulterior decesului, a mai fost confirmată infectarea unei alte angajate, de asemenea, aflată în concediu medical de mai multe zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus