Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Îngropat a doua oară. Crucea muncitorului decedat în urma surpării unui mal a fost asfaltată

Îngropat a doua oară. Crucea muncitorului decedat în urma surpării unui mal a fost asfaltată

Un cititor ne-a semnalat faptul că o cruce care marchează locul în care a decedat un om a rămas în mijlocul unui trotuar, recent construit. E vorba de reabilitarea străzii Prelungirea Săcel, o investiție care a început în ianuarie 2019 și care a costat administrația locală 4,28 de milioane de lei.

Decesul muncitorului care lucra la introducerea canalizării pe această stradă s-a produs în 2013.  Medicii nu l-au mai putut salva atunci pe bărbatul de 34 de ani, surprins de surparea unui mal de pământ. IPJ a stabilit că a fost vorba de un accident de muncă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă deschizând o anchetă în acest caz.

ff5b48a9-86b3-4d45-b552-78fb0a543d16

Șase ani mai târziu, lucrătorii societății care a câștigat licitația de modernizare a străzii Prelungirea Săcel, SC Geiger Transilvania, au ales această variantă, aflați în fața crucii sibianului decedat chiar în acel loc.  ”Aveau posibilitatea de a o muta câțiva centimetri, lângă trotuar. Ce au făcut ei acolo e de domeniul absurdului”, a comentat sibianul care ne-a trimis fotografiile.

Primăria Sibiu a fost înștiințată de această situație, însă până la această oră nu a transmis un punct de vedere.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

lipsa de educatie naste monstri

Acum 2 ani

Da, Romania-Sibiu-2020... ce asteptari sa mai avem?
Raspunde

Dracu

Acum 2 ani

Numa la noi vezi cate-o cruce infipta in locul unde moare cate unu. Cat de primitivi suntem... Cu ce-i va incalzi pe urmasi o alta cruce decat cea din cimitir nu stiu. Si in plus, e si ilegal sa montezi ce ai tu chef in spatiul public. Si mai zic ceva: mi se pare grotesc faptul ca marginile dn-urilor sunt impanzite de cruci. E macabru.
Raspunde

Jan

Acum 2 ani

Cat poate fi de mare prostia omului care a executat si cordonat aceea lucrare lasand in drum o cruce in memoria unui decedat probabil la aceeasi modernizare a strazi respective ....Propun desfacerea contractului de munca nu inainte de sanctiune pecuniara.... Ptr crucea sf . cruce
Raspunde

Doru

Acum 2 ani

Mi se pare ca se obtin ceva avize ca sa pui o cruce de genul asta. Bine, or fi si destui care pun fara avize. Multe obiceiuri romanesti sunt... primitive. Asta-i neamul prost, ce mai... In cazul de fata... Dorel a recidivat. Dar observati cu cata migala au ocolit-o... Daca era un canal, nu-l faceau asa bine, de parca sa asfaltezi in jurul unui canal si sa iasa totul drept ar fi fizica cuantica.
Raspunde

India curata ....

Acum 2 ani

mai mult de 10 minute nu le -ar fi luat muncitorilor sa mute crucea un pas mai departe dincolo de bordura. si era un muncitor ca cei ce-au asfaltat ...
Raspunde

ioan

Acum 2 ani

te doare bila. Or fi fost o gloata de "Dorei", care au asteptat sa li sa zica de "sus" ce sa faca cu crucea respectiva. Daca n-au primit nicio informare....tot mortu-i de vina. Extrapolez...daca era o motocileta parcata acolo, precis o prindeau in asfalt forever.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus