Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Romgaz donează 1,5 milioane de lei Spitalului județean din Alba

Romgaz donează 1,5 milioane de lei Spitalului județean din Alba

După cele aproape patru milioane de lei donate Spitalului județean Sibiu drept sprijin în contextul epidemiei cu noul coronavirus, Romgaz SA anunță faptul că donează 1,5 milioane de lei pentru Spitalul omolog din județul Alba.

Cele 1,5 milioane de lei sunt destinate achiziției de materiale necesare pentru limitarea efectelor Covid-19. “În urma discuțiilor cu Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dl Virgil Popescu, am decis că, prioritar pentru ROMGAZ este să sprijim spitalele din România în lupta cu Coronavirus. Suntem cu toții conștienți de importanţa sprijinirii spitalelor cu aparatură medicală și cu echipamentele de protecție necesare, astfel încât personalul medical să fie protejat și populația să se simtă în siguranță! Doar împreună putem să acționăm corespunzător și să limităm pe cât posibil efectele nefaste ale pandemiei. Asigur autoritățile statului că au în ROMGAZ un partener de încredere și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta spitalele din România”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz SA, potrivit unui comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului.

Pe lângă suportul financiar oferit spitalelor, cei de la Romgaz au sprijinit Crucea Roșie din România pentru achiziționarea și distribuirea unui număr de un milion de măști medicale.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus