Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-0°C

Un caz din 2.600. ”Au uitat să ne pună dozatoare pentru soluții de dezinfectare”

Un caz din 2.600. ”Au uitat să ne pună dozatoare pentru soluții de dezinfectare”

Un sibian ne-a transmis ieri că în scara blocului în care locuiește, în cartierul Dioda, nu au fost montate dispozitive cu soluție dezinfectantă. Sibianul era intrigat de anunțul Primăriei Sibiu în care se susținea că au fost montate dispozitive în cartierele Turnișor, Dioda, Vasile Aaron, Broscărie, Țiglari, Terezian, zona Compa, zona Lupeni - Gușterița și zona Balanța – Lazaret. ”Eu locuiesc chiar la Dioda, în blocul 15. Nu avem niciun dozator montat. Am sunat la DSP, au zis că nu știu de ce nu avem, că vor verifica. N-au mai zis pe urmă nimic, și nici n-a mai răspuns pe urmă nimeni la telefon. Nu că ne-am îmbogăți cu un dozator, dar măcar să se știe că cineva de acolo nu-și face treaba”, spune sibianul.

foto1

Astăzi, Primăria Sibiu a anunțat că au montat dispozitivul și în scara de bloc respectivă. ”Inspectorii Serviciului Salubrizare au însoțit în teren echipele firmei care instalează această dispozitive. Din totalul de aproximativ 2600 de scări, în care au fost montate dispozitive într-un timp foarte scurt, această scară este o omisiune involuntară. Serviciul Salubrizare a remediat situația, instalând miercuri, 23 aprilie un dispozitiv și în scara indicată în fotografii”, ne-a anunțat Primăria Sibiu.

În această săptămână s-a continuat instalarea dispozitivelor în cartierul Hipodrom, iar miercuri 22 aprilie s-a început acțiunea în cartierele Ștrand, Valea Aurie și Tilișca, anunță administrația locală.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

wut

Acum 1 an

WOW, cat obfuscat sa poti fi? :))
Raspunde

Ioo

Acum 1 an

Dar nu se tine seama si de cate etaje are blocul?! Unul si la 4 etaje si tot unul si la 8 sau 10 etaje !!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Dozatoarele cu dezinfectant montate gratuit (? ) in holurile blocurilor înlocuiesc spălatul mâinilor ; atât ! Măsura luată și la Pașcani este neîntâlnită in țările grav atinse de molimă . O prostie costisitoare . Care o fi societatea comercială norocoasa care a păcălit serviciul respectiv din Primărie ?
Raspunde

Marius

Acum 1 an

Vasile Aaron. Nu este niciun dozator la blocul meu sau la cele din zona!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus