Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Coronavirus Sibiu: 36 de teste, niciun caz nou descoperit

Coronavirus Sibiu: 36 de teste, niciun caz nou descoperit

36 de teste au fost efectuate la Sibiu ieri, toate fiind negative. Sibiul apare în statistici tot cu 238 de persoane confirmate pozitiv, 220 de adulți și 18 copii.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 1759 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 238 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 220 adulți și 18 copii) și 767 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 61 de persoane, iar 16 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv, se arată în informarea transmisă duminică de Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, 1018 persoane sunt izolate și 252 de persoane se află în carantină.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 44 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 102 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Erlkonig

Acum 2 ani

numai 36 de teste? sa vezi ce-l apuca pe sibianul vl pandaliile :)
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Nu-i nimic de ras in asta , dimpotriva , e de plans faptul ca putem face 120 teste pe zi si facem 36.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oigo

Acum 2 ani

Multa lume nu intelege ca numarul de teste facute depinde de cata lume vine cu simptome. Pentru ca nu se face testare in masa. Chiar si marea majoritate a celor carantinati sau izolati sunt testati doar daca au simptome. Si asta este in toata tara nu doar in Sibiu. Si in multe alte tari.
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Kokos, retardu erlkonig are probleme la mansarda, neuronii nu-l ajuta. Iarta-l. Evoluția in sus a numarului de pers infectate (si evident si decese) o va vedea si el si altii in săptămânile si lunile care vor urma. Acuma ca el se distrează, atata poate, e genul unor smecheri de la stat, cu nesimțire și indiferență fata de oameni. Oigo, daca nu testam masiv, nu vom opri pandemia curand, poate doar vaccinul, peste vreo 10-12 luni.
Raspunde

Erlkonig

Acum 2 ani

Mos securila, mai lasa-ne cu papagalismele tale servite de la partid. N-ai minte nici cat furnica. Chiar nu vezi ca nu va merge cu panicardia? Pare ca tu ai ceva la mansarda.
Raspunde

M

Acum 2 ani

Si care sunt cei 36? persoane importante care se testeaza zilnic? noroc ca ne salveaza cu numarul de teste ca altfel eram pe punctul de a avea mai multi decedati decat testati. In Korea investigau si testau pana la 9000 persoane plecate de la un infectat - la noi: daca ai doar 3 simptome din 4 - imi pare rau nu te incadrezi, doar nevasta a fost confirmata? mai asteptati. Ne sunati cand nu mai respirati sau cand nu mai simtiti pulsul.
Raspunde

Benjamin

Acum 2 ani

Autoritatile sibiene asteapta sa le apara coronavirusul la usa, moment cand e prea tarziu, au avut timp sa infecteze pe toti cu care au contact! Testati nu dormiti in izmene dragilor, va faceti treaba pe sfert si trebuie sa platiti pentru asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus