Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Orban: Vom continua plata șomajului tehnic pentru angajații care nu pot reveni la muncă

Orban: Vom continua plata șomajului tehnic pentru angajații care nu pot reveni la muncă

Premierul Ludovic Orban a declarat că firmele care vor rămâne sub măsurile de restricţie a activităţii vor beneficia în continuare de plata şomajului tehnic pentru angajaţi şi după data de 15 mai.

"Deci, pentru firmele care vor fi sub măsurile de restricţie a activităţii normal că vom continua plata şomajului tehnic, pentru că angajaţii lor nu pot fi reangajaţi, atât timp cât firma nu poate să-şi reia activitatea. Pentru companiile care vor ieşi de sub interdicţia de funcţionare după data de 15 mai vom pune la dispoziţia companiilor un set de măsuri active. Persoanele care au fost în şomaj tehnic şi îşi reiau activitatea în cadrul firmei îi vom susţine printr-o măsură activă, adică plata unui cuantum din salariu pentru o perioadă de timp, urmează să analizăm situaţiile concrete pentru a putea adopta actul normativ", a declarat Ludovic Orban, miercuri, la finalul unei vizite la uzina de la Dragomireşti, din judeţul Dâmboviţa, scrie Agerpes.

Vizualizari: 818

Comentarii

2 comentarii

Toma

Acum 1 an

Lamuriti-ma sa nu mor prost:de bugetari nu va atingeti chiar daca stau mai mult pe acasa;pe cei care vin de afara ii tineti in hoteluri pe casa si masa;somaj tehnic dati in stanga si dreapta la toti care deschid gura;de pensiile speciale nu va atingeti(doamne fereste!);ajutoare pentru Republica Moldova dati mereu;pensionarilor le dati ceva sperante(desi eu sunt convins ca nu se vor mari niciodata cu 40%!) si trambitati mereu ca PSD-ul v-a lasat vistieria goala!DE UNDE AVETI BANI?Sunt sigur ca predecesorii vostri erau vicleni si hoti dar voi sunteti idioti?Sau ne credeti pe noi prosti?
Raspunde

kokos

Acum 1 an

E simplu : ne imprumutam la greu , miliarde de euro pe care ii vor plati copii si nepotii nostri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus