Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Covid-19, cifrele zilei, în Sibiu: 15 cazuri noi, 110 teste, 12 vindecați

Covid-19, cifrele zilei, în Sibiu: 15 cazuri noi, 110 teste, 12 vindecați

Numărul sibienilor infectați cu SARS CoV-2 a ajuns în județul Sibiu la 297, de la începutul pandemiei efectuându-se aici 2.161 de teste pentru depistarea virusului. Din cele 297 de persoane confirmate pozitiv 279 sunt adulți și 18 copii. Până ieri au fost declarate vindecate și externate 93 de persoane, iar 18 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Numai ieri au fost externate 12 persoane, vindecate de Covid-19.

Evoluția amenzilor în contextul ordonanțelor militare arată că acestea se acordă într-un număr tot mai mic, însă suma totală a acestora rămâne constantă, în jurul a o sută de mii de lei. Ieri s-au acordat cele mai puține amenzi din această lună, doar 56, însă cuantumul amenzilor a fost de 100.000 de lei.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu avea ieri 990 persoane izolate și 245 persoane în carantină. Evoluția acestor numere este și ea în scădere, față de cifrele publicate de-a lungul lunii aprilie.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 39 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 111 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de 29 aprilie a.c., 65 de polițiști sibieni, 58 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 48 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Tot ieri, jandarmii au aplicat 5 avertismente scrise și 6 sancțiuni în valoare de 2.000 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Machiavelli

Acum 2 ani

de unde atata CORONA ??? - Gripa normala ca in fiecare an ... fara pandemie si fara mortalitate !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus