Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

30 angajați în sistemul de sănătate din Sibiu sunt internați cu COVID. Aproape tot atâția s-au vindecat

30 angajați în sistemul de sănătate din Sibiu sunt internați cu COVID. Aproape tot atâția s-au vindecat

Numărul angajaților din sistemul de sănătate sibian, confirmați până în prezent cu infecție cu noul coronavirus, a ajuns la 57. Dintre aceștia, 27 au fost declarați vindecați.

Conform datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr total de 57 de persoane din sistemul de sănătate. Astăzi, 02.05.2020 din totalul de 57, un număr de 30 de persoane sunt internate pe secția de Boli Infecțioase din cadrul SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific, iar un număr de 27 persoane au fost declarate vindecate și externate, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

De la ultimul raport în acest sens, transmis de Prefectură pe 28 aprilie, au apărut șapte noi cazuri.

Cei mai mulți confirmați sunt în continuare angajați ai Spitalului Județean Sibiu, în prezent 20 de persoane fiind internate, după cum urmează:

  • Secția de Gastroenterologie: doi asistenți, un personal medical auxiliar
  • Secția ATI: un personal medical auxiliar
  • Secția Medicală I: patru angajați din cadrul personalului medical auxiliar
  • Secția Medicală II: doi medici, un asistent
  • Diabet: un asistent
  • Boli Infecțioase: un asistent
  • Nefrologie: un asistent
  • Chirurgie plastică: un personal medical auxiliar
  • Personal nemedical: cinci persoane
În cadrul Spitalului CF Sibiu sunt confirmate pozitiv 7 persoane - trei asistenți și patru din cadrul personalului medical auxiliar

În cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu sunt confirmate pozitiv 2 persoane - un medic Psihiatrie-Pediatrică și un asistent

De asemenea, un medic de familie primește tratament pentru COVID-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rammstein

Acum 3 ani

Normal , stai acasă sau la hotel in carantina , salariul merge, nu-ți mai bați capul cu morții, după 14 zile vin alți la rând...am înțeles că se fac liste prin spitale care să intre în izolare... interesant e că sunt spitale care n-au nici un caz de covid și deja sunt rame medicale în izolare !! ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus