Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Tânăr reținut după ce ar fi furat un CD-player dintr-o mașină

Tânăr reținut după ce ar fi furat un CD-player dintr-o mașină

Un medieșean în vârstă de 19 ani a fost reținut 24 de ore, după ce polițiștii au descoperit asupra sa un CD-player reclamat ca furat.

În dimineața zilei de 3 mai, în jurul orei 08:15, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, în cursul nopții de 2/3 mai, persoane necunoscute au spart geamul lateral al unui autoturism parcat pe Șoseaua Sibiului și au sustras un CD-player. La scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Mediaș au identificat și prins presupusul autor, un localnic în vârstă de 19 ani asupra căruia a fost găsit și dispozitivul electronic reclamat ca furat, transmite Poliția Sibiu

Față de tânărul medieșean s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus