Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Cifrele Covid-19 în Sibiu: două cazuri noi, 11 persoane vindecate și patru decedate

Cifrele Covid-19 în Sibiu: două cazuri noi, 11 persoane vindecate și patru decedate

Este pentru prima dată de la debutul cazurilor de infecție cu SARS CoV-2 în județ când numărul persoanelor decedate îl depășește pe cel al celor noi-infectate. În ultimele 24 de ore, Prefectura Sibiu a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au produs patru decese în urma infectării cu acest nou coronavirus, alte două persoane au fost depistate pozitiv în urma testelor, iar alți 11 sibieni au fost externați din Spitalul Clinic Județean, considerându-se că sunt complet vindecați de boala produsă de acest virus.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 2575 de teste. Ieri, s-au anunțat oficial efectuarea a doar 52. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 373 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 354 adulți și 19 copii) și 1.300 de persoane confirmate negativ.  Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 143 de persoane, iar 25 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu anunță că sunt 423 persoane izolate și 298 în carantină.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri au fost aplicate 63 sancțiuni în valoare de peste 95.000 de lei, din care 46 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 17 sancțiuni pentru alte fapte în context COVID 19. În total, suma totală a amenzilor se apropie de șase milioane de lei. De la începutul lunii aprilie și până acum s-au acordat 289 de amenzi în valoare totală de 5,954 milioane lei.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus