Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Cel mai tânăr pacient internat la Spitalul Județean, cu COVID-19, are 18 ani. Cel mai în vârstă are 90

Cel mai tânăr pacient internat la Spitalul Județean, cu COVID-19, are 18 ani. Cel mai în vârstă are 90

Peste 200 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt internate în spital, la momentul actual, în județul Sibiu.

Cel mai tânăr pacient care primește tratament împotriva infecției cu COVID-19 la Spitalul Județean are 18 ani, iar 90 de ani are cel mai în vârstă pacient, potrivit informațiilor transmise de Prefectura Sibiu. La județean se află internați în prezent un număr de 206 persoane, dintre care șapte sunt în stare gravă, în cadrul Secției Anestezie și Terapie Intensivă.  La Spitalul de Pediatrie din Sibiu sunt internați 12 copii, cel mai tânăr având vârsta de un an și trei luni, a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al instituției, pentru Turnul Sfatului.

De asemenea, un pacient a fost transferat astăzi la Sibiu, de la Tg. Mureș, conform managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Mureș, citat de site-ul punct.ro. Măsura ar fi fost luată în condițiile în care spitalul din Tg. Mureș nu mai are locuri disponibile.

Mai multe detalii despre cel mai recent raport privind situația răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în județul nostru găsiți AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus