Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Coronavirus Sibiu. Al treilea deces anunțat astăzi, un bărbat de 57 de ani care a murit în 4 mai

Coronavirus Sibiu. Al treilea deces anunțat astăzi, un bărbat de 57 de ani care a murit în 4 mai

Al treilea deces anunțat joi de Grupul de comunicare Strategică este un bărbat din județul Sibiu, în vârstă de 57 de ani, care a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus în 30 aprilie. Potrivit sursei citate, acesta a decedat în 4 mai și suferea și de HTA stadiul III și leucemie cronică.

Acesta este decesul cu numărul 888, în România.

Cel de-al doilea deces anunțat astăzi este un bărbat în vârstă de 69 de ani care a murit astăzi, la Spitalul Județean Sibiu. Din păcate, pacientul a fost confirmat cu infecție cu COVID-19 și suferea și de alte afecțiuni. Acesta este al doilea deces înregistrat astăzi la Sibiu. Decesul numărul 878 la nivel național, bărbatul a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus pe 24 aprilie, iar astăzi a decedat. Acesta suferea de asemenea de o boală cardiovasculară, diabet zaharat, anemie severă, o boală hepatică și fusese operat pentru a-i fi îndepărtată o tumoră gastrică, potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Primul deces înregistrat astăzi la Sibiu a fost al unei femei în vârstă de 85 de ani, al cărei test a fost pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus pe data de 28 aprilie.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 14 cazuri noi de infecție cu SARS CoV-2 în județ, ajungând la un total de 387 de persoane confirmate pozitiv, respectiv 367 adulți și 20 copii.

Comentarii

1 comentarii

Delia

Acum 12 luni

Luna aprilie are 30 zile. Cum o fi murit in data de 31 aprilie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus