Miercuri,
24.02.2021
Parțial Noros
Acum
4°C

Neagu: Cabinetele medicilor de familie vor fi scutite de plata impozitelor și taxelor aferente clădirilor

Neagu: Cabinetele medicilor de familie vor fi scutite de plata impozitelor și taxelor aferente clădirilor

Deputatul liberal Nicolae Neagu a anunțat astăzi un proiect de lege pe care l-a susținut la vot, dar și în cadrul Comisiei de buget -finanțe. E vorba de scutirea de la plata impozitelor și taxelor aferente clădirilor sau spațiilor în interiorul cărora sunt organizate și funcționează cabinetele medicilor de familie.

Inițiativa parlamentară liberală care a modificat art.456 alin(1) lit.(h) din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal și care a permis acest lucru a fost votată de plenul Camerei Deputatilor  astăzi, cu majoritate de voturi. ”Acest lucru a fost posibil întrucât, Comisia de buget-finanțe al cărei membru sunt, în ședința on-line de marți, 5 mai 2020, a înaintat plenului Camerei Deputaților un raport de admitere, demonstrând faptul că, acolo unde se vrea și există și voință politică se poate. Încă una dintre inechitățile sistemului medical este rezolvată, după ce săptămâna trecută, și alte categorii/profesii medicale precum biologi, chimiști, fizioterapeuți au primit drepturile salariale meritate”, susține Neagu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

costel

Acum 9 luni

Dar de ce ? Adica cei care au cele mai mari venituri, tot ei sa fie scutiti ? Bai ****, ati infectat tara de scutiti de impozite, de pensionari speciali si ultra speciali! Sunteti niste termite! Legea si dreptatea sociala NU EXISTA in Romania! Adica pe unu caruia ii dau salariu 20.000 ron net, il tin pe banii mei in facultate 6 ani, apoi inca 3 ani la rezidentiat, ca pe trantor, acum cand trebuie sa dea ceva societatii,... ii scutim ca sunt amarati!
Raspunde

netz

Acum 9 luni

Dar de cei de la pensiuni, hoteluri care nu au deloc activitate????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus