Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Orban: regulile deplasării în afara localității vor fi anunțate, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgență

Orban: regulile deplasării în afara localității vor fi anunțate, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgență

Premierul Ludovic Orban a declarat că motivele pentru care se va permite părăsirea localităţii nu sunt încă stabilite, iar o decizie se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgenţă.

"Motivele pentru care se va permite părăsirea localităţi nu sunt încă stabilite în forma finală, pentru că evaluăm riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare şi când o să finalizăm evaluarea, cu siguranţă vom anunţa aceste măsuri. Decizia se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă printr-o hotărâre după declararea stării de alertă. Sigur, decizia se va lua, cel mai probabil, în ultima zi în care ne vom afla în starea de urgenţă care a fost instituită prin decretul preşedintelui aprobat de Parlament", a declarat Ludovic Orban joi, la finalul vizitei la Uzina Ford Craiova, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Andu

Acum 3 ani

Da bine ca nu le anunta peste o luna.. ca noi nu avem nevoie sa stim ce facem, sa ne facem un plan.. stam asa la mana stapanului ca poate poate vine la dumnealui sfatnicul bun intr-o noapte....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus