Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sala Transilvania ajută sibienii să facă sport acasă

Sala Transilvania ajută sibienii să facă sport acasă

Sala Transilvania a găsit o modalitate inedită de a-i ajuta pe sibieni să traverseze mai ușor această perioadă dificilă, îndemnându-i să facă sport acasă. De mai bine de o lună, Serviciul Public Sala Transilvania a înființat un grup de Facebook, a cărui principală misiune este de a le oferi membrilor săi soluții pentru a face mișcare acasă. Numeroși sportivi de performanță sau sportivi amatori s-au alăturat până acum proiectului, pe grupul #Sport #Acasă #SLT fiind publicate videoclipuri în care aceștia prezintă exerciții care pot fi practicate cu ușurință acasă.

Chiar dacă activitățile sportive au fost întrerupte la Sala Transilvania, în această perioadă, Serviciul Public a rămas aproape de sibieni, oferindu-le multiple posibilități de a face mișcare acasă. „Credem că sportul ne poate ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă. Chiar dacă stăm acasă, posibilitățile de a face mișcare sunt numeroase, iar asta ne-o dovedesc și sibienii care s-au alăturat campaniei noastre”, este mesajul cu care Sala Transilvania își întâmpină membrii pe grupul #Sport #Acasă #SLT.

Inițiativa Sălii Transilvania a fost îmbrățișată de mulți sportivi de performanță sau sportivi amatori care s-au alăturat proiectului și au creat videoclipuri în care prezintă exerciții fizice pe care fiecare dintre noi le putem face acasă. „Într-o perioadă precum cea pe care o traversăm acum, îndemnul nostru este simplu: faceți sport acasă și inspirați-vă din videoclipurile concepute special pentru voi! Creat din dorința de a dezvolta o comunitate de oameni pasionați de sport, grupul se adresează tuturor celor care fac din activitatea sportivă o prioritate, mai ales în această perioadă”, transmite Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania.

Episoadele publicate pe grup prezintă diferite tipuri de exerciții, astfel că cei 375 de membri ai grupului au putut face acasă diverse exerciții de fitness, dar și yoga, dans sau zumba. Sportivii care au fost o sursă de inspirație pentru cei de acasă în acestă perioadă sunt: atleta Daniela Cîrlan, antrenorul personal de Fitness Victor Diaconescu, președintele Clubului Sportiv FLUX - Street Workout Sibiu - Florentin Cismaru-Băcanu, handbalistul HC CSȘ Sibiu Alex Gorcea, instructorul de Snowboard Radu Buștiuc, instructorul de zumba Mioara Doina Șoima, sibianul pasionat de sport Răzvan Morariu, instructorul de yoga Andreea Miron, dansatorul și coregraful Alex Svaricek.

Proiectul continuă și în perioada următoare, astfel că cei care doresc să facă sport acasă trebuie doar să se înscrie în grupul public de Facebook #Sport #Acasă #SLT. Pe grup vor fi publicate în continuare antrenamente propuse de sportivi sibieni care doresc să transmită cunoștințele lor în materie de sport, acestea servind ca surse de inspirație pentru cei care vor să facă mișcare acasă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus