Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

A scăzut numărul pacienților cu COVID-19, la Sibiu. Cel mai tânăr are un an și trei luni

A scăzut numărul pacienților cu COVID-19, la Sibiu. Cel mai tânăr are un an și trei luni

190 pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2 sunt internați în acest moment, în Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie Sibiu, conform informațiilor transmise de Prefectură.

Numărul persoanelor internate în spitalele din Sibiu, confirmate cu infecție cu noul coronavirus, este sub 200. Dacă joi, 7 mai, erau înregistrați 218 pacienți (206 adulți și 12 copii), astăzi sunt mai puțini pacienți la Județean, însă a crescut numărul copiilor internați.

„Astăzi, 11 mai sunt internați un număr total de 190 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia, patru sunt pe secția Anestezie și Terapie Intensivă, iar 13 sunt copii, internați în cadrul Spitalului de Pediatrie”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cel mai tânăr pacient al Spitalului de Pediatrie are vârsta de un an și trei luni, iar cel mai mare are 15. La Spitalul Județean, vârstele pacienților sunt cuprinse între 18 și 89 de ani.

Potrivit sursei citate, la momentul actual nu există pacienți COVID transferați la Sibiu din alte județe.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ciolacul Lesinat

Acum 2 ani

Stati asa ca vin ciumetiii de la PSD sa va "dea legi" de eliberare... dupa ce v-au gazat, v-au omorat cu ani in urma la mineriade...acum ei sunt eliberatorii :D Eliberatorii la moarte, bineinteles, pentru multi. Cand oare va scapa Romania...daca va mai fi vreo Romanie, de aceasta gasca de golani cu coji de seminte la gura, numita PSD..?! Asta e reala intrebare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus