Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

COVID-19 Spitalul Militar Sibiu: 12 pacienți testați pozitiv au fost transferați către Spitalul Județean

COVID-19 Spitalul Militar Sibiu: 12 pacienți testați pozitiv au fost transferați către Spitalul Județean

Alți doi pacienți au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții prefecturii. Autoritățile spun că un număr total de 12 pacienți au fost transferați către Spitalul Județean în urma rezultatelor pozitive la testele SARS CoV-2. Cu privire la personalul medical din acest spital, o singură persoană s-a dovedit a fi infectată. Este vorba despre o doctoriță care, conform autorităților, a fost declarată vindecată.

Totodată, pentru prevenirea infectărilor, la nivelul Spitalului Militar există amenajată o zonă de izolare, pentru pacienții care necesită testare, până la venirea rezultatelor. Cei cu rezultat negativ sunt transferați pe celelalte secții din spital, iar cei cu rezultat pozitiv sunt transferați la SCJU Sibiu.

„În ceea ce privește situația în cadrul Spitalului Militar, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr total de 12 pacienți, care au fost transferați la SCJU Sibiu. De asemenea din rândul personalului, de la începutul pandemiei și până în prezent a fost confirmată pozitiv o singură persoană. Conform metodologiei actuale la nivelul Spitalului Militar există amenajată o zonă de izolare, pentru pacienții care necesită testare, până la venirea rezultatelor. Cei cu rezultat negativ sunt transferați pe celelalte secții din spital, iar cei cu rezultat pozitiv sunt transferați la SCJU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Sursa foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus