Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Piața Transilvania se redeschide de sâmbătă

Piața Transilvania se redeschide de sâmbătă

Piața Volantă Transilvania se redeschide începând de sâmbătă, 16 mai, între orele 8 și 14, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Producătorii au obligația ca pe toată perioada desfășurării pieței să poarte mănuși și măști de protecție, iar persoanele peste 65 de ani au prioritate între orele 8 și 10, pentru a cumpăra tot ceea ce au nevoie din piață.

Pentru că zona pieței ce cuprinde sectoarele ouă/pui, lactate și carmangerie este cea mai aglomerată, producătorii ce comercializează produse din carne, brânzeturi, lapte, pui și ouă vor fi împărțiți în două grupe și vor fi prezenți în piață alternativ, o dată la 2 săptămâni, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

Cumpărătorilor de produse locale li se recomandă să poarte măști de protecție și mănuși, iar dacă se formează cozi la punctele de lucru a producătorilor să păstreze distanța ca măsură de prevenție.

Cred că redeschiderea pieței este o veste bună pentru toți. Atmosfera pieței nu va mai fi ca altădată, dar le recomand tuturor să dea dovadă de răbdare, să păstreze distanța și să poarte mască de protecție pentru a prevenii în continuare răspândirea virusului. Începe perioada de relaxare a măsurilor impuse, dar încă nu putem să spunem că am învins acest virus, care ne-a schimbat viețile tuturor, a explicat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus