Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
5°C

AFC Hermannstadt nu mai vrea să continue sezonul. Scrisoare către LPF

AFC Hermannstadt nu mai vrea să continue sezonul. Scrisoare către LPF

Conducerea AFC Hermannstadt, alături de alte cinci echipe din play-out-ul Ligii 1, a trimis o scrisoare conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal în care solicită să nu se mai joace restul partidelor din play-out, anunță GSP.ro. Aceste echipe se bazează pe deciziile de la Liga 2 și Liga 3.

Echipele motivează decizia prin costurile foarte ridicate de pregătire, problemele majore de respectare a măsurilor de securitate medicală extrem de severe cerute de autorităţi, programarea unui număr foarte mare de meciuri în timp scurt. În plus, nicio echipă nu va retrograda în acest an, nemaiexistând astfel nicio miză pentru play-out. ”Nu în ultimul rând, pentru credibilitatea competiției, condiția primordială este sinceritatea. Cu noi înșine, cu jucătorii și spectatorii pe care îi reprezentăm. Ori analiza realistă a situației nu ne poate duce decât la alte concluzii decât cele de mai sus și considerăm că este un demers călăuzit de transparență și democratic, valori pe care știu că le împărtășiți. Vă solicităm, așadar, să depuneți toate demersurile necesare din poziția de reprezentare pentru care sunteți mandatat în vederea aplicării acesteia și vă rugăm să ne informați cu promptitudinea și transparența cu care ne-ați obișnuit despre evoluția acestui demers”, se arată în scrisoare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

costel

Acum 8 luni

MDA, jucati de placere si pt public! Dar voi nu aveti placerea jocului!
Raspunde

Carcotel

Acum 8 luni

AHhahaha, pana termina aia stadionul, se desfiinteaza si echipa :) Cel putin, se pare ca sezonul acesta nu prea mai au chef sa joace :)
Raspunde

Fgggg

Acum 8 luni

Nu mai au de ce să joace, au câștigat deja titlul... La FIFA20
Raspunde

Rammstein

Acum 8 luni

Care fotbal ??..., uitați de el ..la anul și la multi ani. !!!..
Raspunde

B.Utoru

Acum 8 luni

Competiția nu mai prezintă niciun interes, dar ce te faci cu drepturile de televizare, în urma cărora fiecare echipă a încasat bani mulți?
Raspunde

yyy

Acum 8 luni

o sa si dati inapoi banii de la televiziuni pentru meciurile nejucate? penibili...
Raspunde

Dropiile Bugetare

Acum 7 luni

Nu va faceti griji.... primaria, adica noi, le vom plati salariile si acestor bugetari de jucatori de 2 lei, unii de prin Africa, cumparati tot din banii tai. Sportul nu mai e de mult motivul existentei acestor "echipe".... adevaratele lor tinte sunt banii sifonati din buget, manipularea pariurilor si alte scheme de imbogatit. Fraierii muncesc 8 ore pe zi, cotizeaza la primarie, iar primaria le da bani sa existe si sa isi cumpere Suv-uri si vile, din banii prostilor care muncesc 8 ore sa se uite la asa ceva. 8 ore daca sunt norocosi, ca majoritatea baga si 12.... prostie cat cuprinde... cum sa consumi asemenea mizerie si teapa ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus