Vineri,
01.07.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Muzeul ASTRA s-a redeschis astăzi, cu program normal de vizitare și măsuri speciale de protecție

Muzeul ASTRA s-a redeschis astăzi, cu program normal de vizitare și măsuri speciale de protecție

Muzeul ASTRA revine de astăzi la programul normal de vizitare, 8-20. Instituția a sistat orice acțiune destinată publicului vizitator în data de 12 martie, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Conducerea muzeului a luat mai multe măsuri, pentru a asigura protecția angajaților și a vizitatorilor, după cum urmează:

- Au fost montate panouri din plexiglas în zonele de casierii, la cele 3 intrari în Muzeul ASTRA

- Au fost montate distanțiere autocolante ( 2 metri) în zona de casierii și întrările în Muzeu

- Au fost amenajate 6 puncte cu dezinfectant în zone distincte din Muzeul în aer liber ( casierii + toalete)

- Au fost montate panouri informative cu normele sanitare (purtat măști, mănuși, etc) și de distanțare socială recomandate de Institul Național de Sănătate Publică în lupta împotriva coronavirusului

- Au fost realizate video-promouri informative despre cum se poate efectua în siguranță o vizită la Muzeul ASTRA. Clipurile vor fi postate pe conturile de social media ale Muzeului ASTRA și pe ecranele tv de la intrarea principală în Muzeu

,,În toate aceste măsuri am ținut cont de reglementările în vigoare impuse de Ministerul Sănătății și INSP. De asemenea, am avut și avem în vedere și răspunsurile primite într-un chestionar online lansat de Muzeul ASTRA pentru vizitatori, cu privire la perioada de după starea de urgență. Ținând cont că avem monumente expuse pe o suprafață de 50ha, în Muzeul ASTRA putem primi până la 2500 de vizitatori zilnic. Vine o perioada în care adaptabilitatea trebuie să stea în conștiința fiecărui om. Trebuie respectate 100% toate recomandările venite din partea specialiștilor și să avem multă grijă!”, a declarat Ciprian Anghel Ștefan, managerul general al Muzeului ASTRA.

Este important de știut pentru toți posesorii de abonamente cu accesul în Muzeul ASTRA că valabilitatea acestora se va prelungi automat cu perioada echivalentă celei în care instituția a fost închisă. Acest lucru va fi posibil printr-o hotărâre a Consiliului Județean Sibiu, transmit reprezentanții muzeului.

Muzeul ASTRA_redeschidere (10) Muzeul ASTRA_redeschidere (11) Muzeul ASTRA_redeschidere (15)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Toma

Acum 2 ani

Si care-s masurile alea speciale?Ca astea se aplica peste tot!Daca spuneati ca reduceti pretul abonamentelor,faceati ceva pentru sibieni!Asa,insa,veti astepta mult si bine cu palma streasina la ochi asteptand in zadar pe sibienii pe care i-ati pacalit!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus