Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cod galben: Urmează două zile ploioase, cu vijelii

Cod galben: Urmează două zile ploioase, cu vijelii

Meteorologii anunță că zilele de miercuri și joi vor fi unele ploioase, cu posibile vijelii și furtuni, în cea mai mare parte a zilei.

De altfel județul Sibiu intră sub avertisment de tip cod galben începând de mâine dimineață, ora 08:00, și durează până joi seară, ora 18:00.

”În intervalul menționat, în Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60...70 km/h, grindină și averse torențiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25...30 l/mp și local 40...60 l/mp, cu precădere în Oltenia și în zona Carpaților Meridionali”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus